Over ons

In 2022 heb ik, Charline Lenaerts, SEED opgericht als business coach, met als voornaamste doel ondernemers, leidinggevenden en bedrijven te begeleiden op hun professionele reis.

Met meer dan 7 jaar ervaring als CEO werd ik geïnspireerd om mijn eigen onderneming te starten. Mijn passie en toewijding voor ondernemerschap, de ontwikkeling van 'human capital' binnen organisaties, persoonlijke ontwikkeling en het creëren van meerwaarde motiveerden mij om deze kennis te delen met andere ondernemers en organisaties.

SEED ondersteunt ondernemers en organisaties bij het ontwikkelen van hun visie, strategie en cultuur/DNA, het verbeteren van de bedrijfsefficiëntie en processen, en het gezamenlijk bereiken van doelstellingen door medewerkers actief te betrekken in dit proces.

Mijn overtuiging is dat een solide fundering essentieel is voor het bouwen van een duurzame organisatie, waarbij het menselijk kapitaal wordt geïnspireerd en betrokken bij groei en evolutie.

Hieronder vind je onze krachten die mogelijk jou of jouw organisatie kunnen ondersteunen in verdere succes.

Let's meet!  


Unieke aanpak van SEED


Result-driven

focus op meerwaarde & resultaat


Hands-on

get things done!


Human Capital

focus op ontwikkeling & talent management


Structuur & Organisatie

focus op efficiëntie & processen


Charline Lenaerts - Business Coach & Consultant


Situationeel leiderschap

focus op aangepast leiderschap


Visie / Strategie

focus op korte & lange termijn doelen


Lumina Learning Practitioner

Lumina Learning SparkLumina Learning Leader

Lumina Learning Sales

Als gecertificeerd Lumina Spark & Leader coach ben ik gepassioneerd om leidinggevenden en ondernemers te begeleiden naar buitengewone successen. Met een scherp oog voor individualiteit en teamdynamiek, onthul ik met Lumina Spark de unieke lichtstralen van elke professional. 

Met mijn Leader certificering breng ik leiderschap naar een hoger niveau, waarbij visie, inspiratie en teamcohesie samensmelten tot een krachtige cocktail voor succes. Laten we samen de magie creëren die jouw leiderschap onderscheidt en je onderneming naar nieuwe hoogten stuwt. 


Onze referenties

We zijn in goed gezelschap.

Frame21
Heylen Group
Recticel
Brumar - Maatwerk natuursteen
Management Spark

TOI TOI DIXI
Van Der Valk Mechelen
DHL Supply Chain
Second mood

Onze missie 

Ondernemers en bedrijven begeleiden in uitdagende trajecten gefocust op ontwikkeling van hun bedrijf en mensen met als doel gezamenlijk een visie en hogere doelen te bereiken in een omgeving gebaseerd op geloof en meerwaarde in 'people talents & values'.


Onze diensten

Missie SEED business coaching & consulting

Volg ons op Social Media!

Social mediaContacteer ons!